Szerelési segédanyagok

Szerelési segédanyagok

Ragasztó, műanyag dűbel és szegőléc

Forgalmazzuk azokat az anyagokat, amelyek alapvetően szükségesek a hő- és hangszigetelő rétegrendjeink installálásához.

Ezek a ragasztó jellegű termékek (folyékony szög, szilikon és festhető akril), műanyag beütő dűbelek és fehér színű flexibilis szegőléc (10-270 fokban hajlítható).

Alapesetben nincs több segédanyag, amely a komplett kivitelezéshez szükséges. Ezek tételesen szerepelnek az általunk kiadott árajánlatokban is.

Előfordulhatnak különleges helyszínek, egyedi elképzelések. Ilyenkor a kívánt kiegészítőt az ügyfél külön vásárolja meg. Például oldalfal és mennyezet holkeres találkozásánál, vagy amikor egyszerűen ez a találkozás annyira görbe síkban is, hogy tömítővel nem oldható meg az esztétikus kihúzása, polisztirol stukkót szoktak felrakatni a vásárlóink. Ez nagyon széles méret- és mintaválasztékban kapható gyakorlatilag minden festékboltban, barkácsáruházban.

Az élvédő készülhet fémből és különböző színű fából is, ami szintén egyedi ízlés kérdése. Itt segítséget tudunk adni, hogy hol választható és vásárolható meg az adott termék.

Szerelési segédanyagok

Kérdése van? Bizonytalan?

Ingyenes tanácsadással és termékmintával várjuk! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy hívja szakértő kollégáinkat. Szívesen segítünk!

Ajánlatkérés