Tisztelt vásárlóink! 2024. június 3. és augusztus 28. között bemutatótermünk hétfőn, kedden és szerdán tart nyitva 12-17 óra között.

Dekorburkolat

dekorburkolat falra

Belsőépítészeti dekorációs falburkolat

A „dekorációs panel” kifejezés önmagában nem adja vissza a termék lényegét: az Isotex panel sokkal tágabb körű alkalmazásra nyújt lehetőséget. Használata ugyanis teljeskörű alternatívája lehet a festésnek, vagy tapétázásnak egész lakás, vagy intézmény vonatkozásában is. Ahol egyébként festenénk vagy tapétáznánk, megfontolhatjuk a panelek használatát.

fali dekorpanel

Mit nyerhetünk ezzel?

Kimagasló hőérzetet, csendesebb helyiségeket, sokkal jobb akusztikus környezetet. A falaink teljes egészében természetes, környezetbarát burkolatot kapnak.

A panel alkalmazása első pillantásra drágábbnak tűnhet, de felszereléséhez normál esetben nincs szükség a falak előkészítésére, sőt új építésnél akár közvetlenül a betonra vagy a vakolatlan téglafalra is felrakható. Az így létrejövő felülettel sincs további teendő, azonnal kész. Nagyon sok anyag- és főleg élőmunka-megtakarítással jár, ami összességében minden megoldásnál olcsóbbá teheti.

Kreatív felhasználók számára professzionális megjelenésű egyedi terek megalkotására ad lehetőséget.

Kérdése van? Bizonytalan?

Ingyenes tanácsadással és termékmintával várjuk! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy hívja szakértő kollégáinkat. Szívesen segítünk!

Ajánlatkérés