Tisztelt vásárlóink! 2024. június 3. és augusztus 28. között bemutatótermünk hétfőn, kedden és szerdán tart nyitva 12-17 óra között.

A vásárlás menete

Személyes vásárlás

Vásárolhatnak bemutatótermünkben vagy viszonteladóinknál, amelynek előnyei:

 • Élőben nézhetik meg szín- és textúraválasztékunkat, illetve közvetlen tapasztalatot szerezhetnek a termék mibenlétéről.
 • Felmerülő kérdéseikre kollégáinktól azonnal választ kapnak.
 • Amennyiben magukkal hozzák a szigetelendő felületek pontos méreteit, azonnal el tudunk készíteni egy tételes árajánlatot. Javasoljuk, hogy indulás előtt készítsenek rajzokat a felületekről, és méretezzék be a lehető legpontosabban.
 • Amennyiben az árajánlat megfelel, azonnal megvásárolhatják termékeinket, és az esetek többségében rögtön el is vihetik azokat, vagy megrendelhetik a házhozszállítást.
 • Fizetni készpénzben vagy átutalással tudnak a helyszínen, vagy kiszállítás előtt átutalással, kiszállításkor pedig készpénzben.

Online ajánlatkérés

Akik nem tudnak személyesen eljönni hozzánk, legegyszerűbben e-mailben kereshetnek meg bennünket.

Már az első e-mailbe célszerű belefoglalni a következőket:

 • Hő- vagy hangszigetelési, esetleg más céllal fordulnak-e hozzánk. Még akkor is, ha korábban telefonon ez már szóba került. (Nagyon sok beszélgetést folytatunk naponta.)
 • Az érintett felületek méretét már az első e-mailben kérjük a lehető legpontosabban megadni. Ezek: a belmagasság és a falak szélessége, valamint az esetleges ablakok és ajtók mérete. Bonyolultabb felületeknél (kiugrók, utólag épített gipszkarton szerkezetek stb.) néhány beméretezett skicc és fotó segíthet, hogy könnyebben tudjuk a szükséges anyagmennyiséget kiszámolni.
 • Áthallásos problémáknál azok jellegének, intenzitásának rövid leírása. Információk az épületről (mikor épült, miből stb.).
 • Hol van az épület, kinek a nevére kell majd a számlát kiállítani, és milyen címre kérik postázni.

A megadott információk alapján pontos árajánlatot küldünk e-mail címükre, amely tartalmazza a szállítási költséget is, amennyiben házhozszállítást kértek.

 • Ha a küldött árajánlat megfelel, akkor érdemes bejönni a bemutatóterembe kiválasztani az Önöknek tetsző színt és felületet. Azok a potenciális vevők, akiknek ezért nagyon messziről kellene utazni, e-mailben kérhetnek 3-4 tapétamintát, amit szívesen postázunk számukra.
 • Már az árajánlaton szereplő adatok alapján tudják utalni az anyagok ellenértékét, ha pedig bejönnek hozzánk, készpénzben tudnak fizetni (kártyával sajnos nem). Amennyiben pedig az általunk ajánlott kollégákat kérték fel a kivitelezésre és egyeztettek velük időpontot, akkor kérjük, hogy az anyagköltséget két-három nappal a munka megkezdése előtt utalják át.
 • Nem bemutatótermi készpénzes fizetés esetén az utalás beérkezését követően a számlát e- mailben vagy kérésre postán küldjük meg. Célszerű már az első kapcsolatfelvételnél megadni, hogy ki szerepeljen a számlán. Ha a postázási cím esetleg más, akkor azt is. Fontos lenne továbbá már az első megkeresésben telefonszámot megadni arra az esetre, ha kérdésünk merülne fel az ajánlat elkészítése kapcsán, hogy a szállítmányozó fel tudja Önökkel venni a kapcsolatot kiszállításkor, vagy a kivitelező tudja Önöket hívni.
 • Akik kivitelezést is kérnek, azoknak megadjuk kivitelező kollégánk elérhetőségét, akivel egyeztetni tudják a szerelés időpontját és a kivitelezési díjat.

Kérések, megjegyzések a fentiekhez

 • Lakásokban jellemzően nem fordulnak elő olyan megoldások, amelyeket előzetesen nekünk látni kellene, ez alól kivétel lehet például a nagyon cizellált tetőtér sok töréssel, fülkékkel, ablakokkal stb., ahol már az anyagszükséglet meghatározása is problémás lehet, de főleg a munkadíj-kalkuláció szempontjából kell látnunk, mert a nagyon szabálytalan, sok vágást, szegést igénylő felületeken a kivitelezés sokkal több munkaórát jelent, mint egy téglatest alakú szobában.
 • Felhívjuk a figyelmet arra, hogy hangszigetelési problémáknál az áthallás általunk történő meghallgatására nincs szükség/lehetőség. Azt, hogy egy falnak mennyi a hangszigetelő képessége, arra szakosodott vállalkozásokkal tudják megmérettetni.
 • Főleg a hangszigetelés esetében – ahol több különböző réteg kerül fel a falra –, javasoljuk, hogy szerződéses partnerünk rakja fel a burkolatot, mert komoly súly kerül fel, amelynek egy életre ott kell maradnia, hatékonynak és nem utolsósorban professzionális megjelenésűnek kell lennie.

Kérdése van? Bizonytalan?

Ingyenes tanácsadással és termékmintával várjuk! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy hívja szakértő kollégáinkat. Szívesen segítünk!

Ajánlatkérés