A vásárlás menete

 • A legegyszerűbb e-mailben megkeresni bennünket. (isotexpanel@gmail.com)
 • Természetesen, akik közel laknak, egyébként is ügyeket intéznek, vagy csak van rá idejük szívesen látott vendégek a bemutatótermünkben is. Amennyiben hozzák az érintett falak méreteit, bonyolultabb esetekben pár fotót a mobiljukon, akkor azonnal kaphatnak árajánlatot a problémájuk megoldásához szükséges anyagokra.
 • Az első lépés világossá tenni számunkra, hogy hő-, vagy hangszigetelési céllal fordulnak-e hozzánk. Még akkor is, ha korábban telefonon ez már szóba került. (Több tucat beszélgetést folytatunk naponta.)
 • Az érintett felületek méretét már az első e-mailben kérjük a lehető legpontosabban megadni. Ezek a belmagasság és a falak szélessége. Az esetleges ablakok és ajtók mérete. Bonyolultabb felületeknél (kiugrók, utólag épített gipszkarton szerkezetek a falon például spotlámpáknak, stb., ) néhány fotó segíthet, hogy könnyebben tudjuk a szüksége anyagokat kiszámolni.
 • Áthallásos problémáknál azok jellegének, intenzitásának rövid leírása.
 • A megadott információk alapján pontos árajánlatot küldünk e-mail címükre, ami tartalmazza a szállítási költséget is, amennyiben kértek ilyet.
 • Amennyiben a megküldött árajánlat megfelel, akkor érdemes bejönni a bemutatóterembe színt és felületet választani. Azok a potenciális vevők, akiknek ezért nagyon messziről kellene utazni, e-mailben kérhetnek 3-4 tapéta mintát, amit szívesen postázunk számukra.
 • Már az árajánlaton szereplő adatok alapján tudják utalni az anyagok ellenértékét, amennyiben bejönnek hozzánk készpénzben tudnak fizetni (kártyával sajnos nem). Amennyiben pedig a kollégáinkat kérték fel a kivitelezésre, akkor a kiérkezésükkor készpénzben nekik is ki tudják egyenlíteni az anyagok ellenértékét.
 • Amikor nem a bemutatóteremben fizetnek, a számlát postán küldjük meg. Célszerű már az első kapcsolatfelvételnél megadni, hogy ki szerepeljen a számlán. Ha a postázási cím esetleg más, akkor azt is, illetve nagyon kérnénk, hogy adjanak meg telefonszámot arra az esetre, ha kérdésünk lenne az ajánlat elkészítése kapcsán, hogy a szállítmányozó fel tudja Önökkel venni a kapcsolatot kiszállításkor, vagy a kivitelező tudja Önöket hívni.
 • Akik kivitelezést is kérnek, azoknak megadjuk a kivitelező kollégánk elérhetőségét, akivel egyeztetni tudják a szerelés időpontját és a kivitelezési díjat. A honlapon a vásárlói véleményeknél találnak utalásokat a kivitelező kollégák viselkedésére, munkájára. Büszkék vagyunk rá, hogy a velük való együttműködéssel egy ma már kihaló félben lévő munkamorállal és minőséggel tudunk az Önök rendelkezésére állni.

Kérések, megjegyzések a fentiekhez

 • Lakásokban jellemzően nem fordulnak elő olyan megoldások, amit előzetesen nekünk látni kellene, ez alól kivétel lehet például a nagyon cizellált tetőtér sok töréssel, kutyaól ablakokkal stb., ahol már az anyagszükséglet meghatározása is problémás lehet, de főleg a munkadíj szempontjából kell látni, mert a nagyon szabálytalan, sok vágást, szegést igénylő felületeken sokkal több munkaórát kénytelen a kivitelező felhasználni, mint egy téglatest alakú szobában.
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy a hangszigetelési problémáknál az áthallás általunk történő meghallgatására nincs szükség. Azt, hogy egy falnak mennyi a hangszigetelő képessége, arra szakosodott vállalkozásokkal tudják megmérettetni. (ehhez persze szükség van arra, hogy a szakembereket a szomszéd beengedje a lakásába, ami nagyon ritka kivétel.) A tudás, hogy a faluk x dB hangszigetelési képességű, csak akkor bír gyakorlati jelentőséggel, ha megegyezéses, vagy peres alapon kívánják a kivitelezőt rábírni, hogy javítsa a hibát, vagy állja annak költségeit. Ha a szigetelés megtörtént, akkor újabb mérést kell megrendelni, hogy a fal most már valóban megüti-e a kívánt szabványt. Erre a célra alakult pertársaságoknak érheti ez meg, vagy vannak szervezeteknek, intézmények, akiknek a szabályozása kötelezővé teszi ezt.
 • Sok e-mailt kapunk, ami csak arra vonatkozik, hogy mennyi a szállítási költség például Zalaegerszegre. Erre addig nem lehet válaszolni, amíg az anyagok teljes mennyiségét nem tudjuk kiszámolni, mert nem mindegy, hogy egy félkilós ragasztót, vagy 500 kg hangszigetelési anyagot kell vitetnünk. Többnyire mindegy, hogy mekkora földrajzi távolság, mert a partnereink gyűjtő fuvarosok, akik a súly és térfogat alapján kalkulálják a díjaikat. Amennyiben az első e-mail tartalmazza a szállítási igényt, annak a költsége ajánlatban szerepelni fog. Általánosságban elmondható, hogy a szállítási költség igazán nem számottevő.
 • Főleg a hangszigetelésnél, ahol több különböző réteg kerül fel a falra, szeretjük, ha szerződéses partnerünk rakja fel a burkolatot, mert komoly súly kerül fel a falra, aminek egy életre ott kell maradnia, hatékonynak kell lennie és professzionális megjelenésűnek. De előfordul, hogy valaki még az egy rétegű hőszigetelés felrakásával is problémákba ütközik. Az anyagaink nem drágák, de nem is filléres áruk, mindenképpen megérdemlik a hozzáértő, igényes felrakást.
 • A mi üzleti filozófiánk az, hogy egyrészt a honlapon, másrészt szóban elmondjuk, ami az, amit a termékeinkkel kapcsolatban tudni érdemes. A döntést Önökre hagyjuk. Tehát egy ajánlat nem jár semmiféle kötelezettséggel az Önök számára, a megadott telefonszám (ami nagyon sok e-mail-ről sajnos lemarad), nem jár azzal a veszéllyel, hogy mi zaklatnánk majd Önöket.
 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-17.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 10.500 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 15.500 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.