Tisztelt Ügyfeleink, leendő vásárlóink!

A hideg napok beköszöntével akciót hirdetünk a Decor 45-ös (12x580x2700 mm) Isotex lapjainkra. Ez a termék a második legkedveltebb a kínálatunkban. Sokan szeretik a nagyon szép felület és a legtöbb enteriörrel harmonizáló színe miatt. A többi Isotex laphoz hasonlóan tisztítható és festhető.
Az akciós fogyasztói ára 6900 Ft/nm helyett most 5800 Ft/nm
Az akció 2020. október 14-én (szerda) kezdődik, és 2020. október 22-én (csütörtök) 18.00 órakor zárul.
Ritka és nagyon kedvező ajánlat - éljenek vele, ha hő-, vagy hangszigetelési gondjaik vannak!

Speciális méretű mennyezeti hőszigetelő panel akció a készlet erejéig!
Szigeteljen támogatásból!

Szigeteljen támogatásból!

2020
aug
11
Írta: Isotex  /   Kategória: Hőszigetelés

Hőszigetelés, hangszigetelés, arculat-kialakítás szállodában, panzióban

Szálláshelyek felújításánál mindennél fontosabb az időtényező, hogy a szobákat minél előbb újra ki lehessen adni. Az észt Nordic Fibreboard cég hangszigetelő porózus farostlemez táblái és szintén hangszigetelő Isotex márkanevű dekoratív paneljei a spanyol Danosa nehézmembránnal kiegészülve olyan egyedülálló megoldást kínálnak, amivel adott esetben a kihasználtság holtidejében is megújítható egy-egy szoba vagy épületszárny.

Professzionális hangszigetelési technológiánk alkalmazásánál több hangszigetelő anyag kerül a falra a „tömeg-rugó-tömeg”elv jegyében. A legerősebb, 3 réteget tartalmazó, széles frekvenciatartományban kiváló hatásfokú szigetelés vastagsága is csupán 4,1 cm. (Natúr hangszigetelő porózus tábla – 25 mm, Danosa nehézmembrán – 4 mm, Isotex hangszigetelő dekor panel – 12 mm.)

A technológia sajátja, hogy közvetlenül kerül a falra, nincs vázszerkezet, ami esetleg a szigetelt falból vagy a határoló felületekből átvenné és közvetítené a rezgést.

Az Isotex lapok felülete mosható és festhető. Amennyiben a meglévő színválaszték nem illik a belsőépítészeti koncepcióba, egy egyszerű festéssel ez a probléma kiküszöbölhető. A lehetőségek száma korlátlan.

Remélhetőleg egyre több szálláshely fedezi fel ezt a Magyarországon még viszonylag ismeretlen új technológiát, amelynek komplex előnyeit éppen a szállodák, hotelek panziók tudják a legnagyobb haszonnal kiaknázni.

 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-18.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 7300 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 10.000 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.