Isotex hangszigetelési technológia

Harmadik réteg: 12 mm-es Isotex hangszigetelő tapétázott panel
2019
Júl
22
Írta: Isotex  /   Kategória: Hangszigetelés

Hangszigetelő anyagok forgalmazójaként számunkra a legfontosabb értékmérő és eligazító a felhasználóink által adott visszajelzés. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek, aki valamilyen zajártalomtól szenved és tenni akar ellene, a hasonló helyzetben lévők tapasztalataiból kellene ötletet és bátorságot merítenie.

Ha egy rétegrend a vevő teljes megelégedettségére működik, megoldja a problémáját, akkor nincs annak jelentősége, hogy tisztában van-e működési elvével. A mindennapi életben használt eszközeink kiválasztásában is ezt az elvet követjük (okostelefon, mikrohullámú sütő, gépkocsi és ezer más termék)

Ezért most – minden változtatás nélkül – egy olyan vásárlói véleményt teszünk közzé, ami nem igényel különösebb kiegészítést. Leírja, hogy mi volt pontosan a probléma, mi került fel a falra, az milyen hatékonysággal bír, kulturált volt-e a kivitelezés, elégedett-e az eredménnyel:

Első réteg, 25 mm-es porózus hangszigetelő farostlemez
Első réteg, 25 mm-es porózus hangszigetelő farostlemez

2019.06.14-én megtörtént a hangszigetelés, ami a szomszéd lakásból átszűrődő, a falba épített csövek erős vízfolyás hangjai, illetve kopogó hangok, és hangos beszéd miatt vált szükségessé. Az Isotex lapok a Danosa lapokkal kombinálva kb. 80%-ban csökkentették az áthallást, ami lényegében élhetőbbé tette a lakásunkat (a nyugalom ugyanis akkor válik igazi kinccsé, ha előtte az ember hosszú éveken keresztül megtapasztalta az ellenkezőjét…).

Említést kell még tennem a kivitelezőkről: gyors, profi munkát végeztek, pedig a nagy hőség, és a rengeteg aljzat (TV, termosztát, telefon, stb.) nem igazán könnyítette meg a dolgukat. Távozásukkor teljesen tiszta, kulturált munkaterületet hagytak maguk után.

Eredetileg úgy terveztük, hogy majd le fogjuk festetni a szigetelést, de olyan szerencsésen sikerült kiválasztani a színt, hogy arra már nem volt szükség. A végeredmény minden igényünket kielégítette, vagy inkább nyugodtan mondhatom: túl is teljesítette azt.

Üdvözlettel, és köszönettel: András

Második réteg, 4 mm-es Danosa hangszigetelő nehézmembrán
Második réteg, 4 mm-es Danosa hangszigetelő nehézmembrán

Annyit tennénk hozzá, hogy ez egy 4,1 cm vastag rétegrend, amelyből kb. 30 négyzetméter kerülhet egy nap alatt a falra, amennyiben nem túlságosan tagolt a felület. Jelenleg pedig 15 féle felülettel (különböző színnel és textúrával) tudjuk elkészíteni, ami további műveleteket már nem igényel. De festhető is, amennyiben a felhasználó nem talál az elképzelésének megfelelő színt a kínálatunkban.

Harmadik réteg: 12 mm-es Isotex hangszigetelő tapétázott panel
Harmadik réteg: 12 mm-es Isotex hangszigetelő tapétázott panel

 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-17.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 10.500 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 15.500 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.