Tisztelt Ügyfeleink, leendő vásárlóink!

A hideg napok beköszöntével akciót hirdetünk a Decor 45-ös (12x580x2700 mm) Isotex lapjainkra. Ez a termék a második legkedveltebb a kínálatunkban. Sokan szeretik a nagyon szép felület és a legtöbb enteriörrel harmonizáló színe miatt. A többi Isotex laphoz hasonlóan tisztítható és festhető.
Az akciós fogyasztói ára 6900 Ft/nm helyett most 5800 Ft/nm
Az akció 2020. október 14-én (szerda) kezdődik, és 2020. október 22-én (csütörtök) 18.00 órakor zárul.
Ritka és nagyon kedvező ajánlat - éljenek vele, ha hő-, vagy hangszigetelési gondjaik vannak!

Speciális méretű mennyezeti hőszigetelő panel akció a készlet erejéig!
Szigeteljen támogatásból!

Épített, nagy hangszigetelési hatékonyságú gipszkarton válaszfalak Danosa nehéz membrán felhasználásával

2016
nov
11
Írta: Isotex  /   Kategória: Hangszigetelés

Elsősorban iroda épületekben, ipari létesítmények adminisztrációs részében jellemző probléma, hogy a gipszkarton falak kivitelezésénél csak a térelválasztó funkcióra figyelnek, vagy ha meg is jelennek a hangszigetelési szempontok, nem a megfelelő anyagokat és nem a szabályszerű kivitelezési metódust követik.

Így előfordul, hogy a bizalmas megbeszéléseknek helyet adó tárgyalókban, főnöki irodákban elhangzó beszélgetések minden irányban jól hallhatók az illetéktelenek számára is. De normál irodák között is zavarja az elmélyült munkavégzést a környező szobákból érthetően átjövő beszélgetés, vagy az ipari tevékenység monoton hangja.

A Danosa hangszigetelő nehéz membránnal épített gipszkarton válaszfalakkal, ahol mindkét oldalon két réteg gipszkarton között 4 mm vastag Danosa M.A.D. nehéz membránt helyeztek fel, a szerkezetben pedig 5 cm vastag hangszigetelő kőzetgyapotot alkalmaztak elérhető az RW 57 dB súlyozott léghanggátlási egyenérték. Ez azt jelenti, hogy a szomszédos lakások közötti áthallásra vonatkozó magyar fokozott követelményű építésügyi szabványhoz képest is (54 dB) erősebb válaszfalat lehet a Danosa nehéz membrán felhasználásával építeni.

A Danosa nehéz memrán elérhető 1×6 méteres tekercsekben, natúr és öntapadó kivitelben, illetve 1 x 1,6 méter nagyságú öntapadó lapokban.

Az öntapadó változat megkönnyíti a munkát gipszkarton válaszfalak építése esetén. Nagyon jól tapad a kartonhoz, a második réteg felhelyezésekor pedig az összecsavarozhatóság miatt abszolút kalodába kerül, ami a 6,5 kg/nm súly miatt fontos.

A nem öntapadó változat olcsóbbá teszi azokat a felhasználási területeket, amikor nincs szükség rögzítésre. Aljzatok szigetelésénél egyszerűen leteríthető a szigetelni kívánt területre.

Tovább a Danosa trmékekhez

 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-18.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 7300 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 10.000 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.