Tisztelt vásárlóink! 2024. június 3. és augusztus 28. között bemutatótermünk hétfőn, kedden és szerdán tart nyitva 12-17 óra között.

Dekor-, hő- és hangszigetelő panelek

Belső hő- és hangszigetelés utólag szerelve is

Függőleges falra, ferde síkra, plafonra egyaránt rakható szigetelő panelek

Professzionális megjelenésű egyedi terek megalkotására ad lehetőséget

A modern belső szigetelő anyag!

Az Isotex hő- és hangszigetelő panelek észt gyártmányú prémiumkategóriás termékek. Innovatív jellegük, magas műszaki színvonaluk, a jellemzően kimagasló északi minőség mellett mindkét szigetelési ágban költséghatékony, gyors, kulturált és dekoratív megjelenést garantálnak, ami hatékonysággal párosul. Ráadásul sok olyan területen kínálnak egyedüli megoldást, ahol más technológiák nem kivitelezhetők vagy nem versenyképesek.

Tudjon meg többet
Isotex dekorpanelek

Dekorburkolat

A dekorpanel kifejezés önmagában nem adja vissza a termék lényegét: az Isotex panel sokkal tágabb körű alkalmazásra nyújt lehetőséget. Használata ugyanis teljeskörű alternatívája lehet a festésnek, vagy tapétázásnak egész lakás, vagy intézmény vonatkozásában is. Kimagasló hőérzetet, csendesebb helyiségeket, sokkal jobb akusztikus környezetet érhetünk el a panelek alkalmazásával. A falaink teljes egészében természetes, környezetbarát burkolatot kapnak.

Olvasás folytatása
tetőtér hőszigetelése

Hőszigetelés

Sokan élnek olyan lakásokban, amelyekben a külső hőszigetelő megoldások a homlokzat jellege, a társasházak anyagi helyzete, egy-két lakótárs ellenállása, egyebek miatt eleve szóba sem jöhetnek. Az ő számukra marad a belső szigetelés, de ha megfontoltan és logikusan gondolkodva választanak ehhez anyagot, akkor jobban is járhatnak, mint a bebugyolált házak lakói. Észak-Európában van olyan több évtizede alkalmazott belső hőszigetelési megoldás, ami ott, a nagyobb és hosszabb ideig tartó hidegben és a kiváló minőséghez szokott vásárlói közegben bevált.

Olvasás folytatása
hangszigetelés

Hangszigetelés

A lakások közötti áthallás, vagy a kinti zaj beszűrődése nagyon sokakat érintő probléma. Sokszor elég egy új szomszéd beköltözése, hogy megváltozzon az életünk és rákényszerüljünk az utólagos hangszigetelésre. Sajnos ezzel már csak elfogadható szinteket lehet produkálni, tökéletes megoldást nem. Érdemes alaposan hozzáolvasni a problémához mielőtt bármit is lépne az ember, hogy reális elvárásokkal és a megfelelő anyagok használatával próbálja kezelni, kezeltetni a problémát.

Olvasás folytatása

Vásárlói vélemények

Szeretném megköszönni a munkájukat, igazán elégedett vagyok vele. A panelek felrakása után érezhető a kisebb fokozaton való fűtés mellett a meleg, korábban a fal hideg volt, saroklakásról lévén szó. A hőhíd megszüntetésével a korábbi penészedés problémája is megoldódott, esztétikailag pedig össze sem lehet hasonlítani az enteriőrt. A kivitelezők szakszerűen és gyorsan dolgoztak, igazán kedvesek voltak.

- Eszter

Egy uniós programban, a „kallódó” fiatalok számára alakítottunk ki multimédia kreatív műhelyt 2013. januárban. A nyolcvan négyzetméteres, második emeleti, záró szinti irodában nem csak a hő, hanem a jó hangszigetelés is fontos volt. Az épület 1952-ben épült, a falak vakolása 1-3 cm „tűréssel” készült mind függőleges, mind vízszintes irányban. Így is szépen állnak rajta az Isotex panelek, de ha újra kezdeném, áldoznék a teljesen függő falakra. Ha tudom, hogy ilyen jó a hang és hőszigetelés, biztosan nem rendeltem volna gázkazánt és radiátorokat, hanem csak három hűtő-fűtő légkondit. Későn kötötték be a gázt, egész februárban kettő légkondival fűtöttünk, ami tökéletes volt. Szerintem az Isotex hátránya az, hogy még eddig egy lukat sem fúrtunk bele, mert olyan szép, hogy csak hosszabb gondolkodás után merjük felrakni a polcokat és a képeket.

- István

Panel lakásban lakunk, a szélső nagy szoba három oldalról is nyitott, nincs szomszédunk, aki besegítene a fűtéssel. A falak ontották a hideget, a fűtőtesttől legmesszebb lévő sarokban meg lehetett fagyni. A külső szigetelést sajnos pénzhiány miatt elvetette a ház (megszűnt az állami támogatás), így belső szigetelési megoldások után néztünk. Az interneten találtam rá az Isotex panelekre, elmentünk a mintaterembe, ahol a látvány engem meggyőzött, a család többi tagja nem volt ennyire lelkes, de belevágtunk. Megrendeltük a paneleket és magunk láttunk neki a felrakásnak. Így utólag a legnehezebb feladat az elemek felcipelése volt a IX. emeletre, magát a felrakást, méretre vágást lelkesen csinálta az egész család. Könnyű volt vágni és nem volt nagy szemét sem (csak az évek óta el nem húzott bútorok mögött). Nincs többé hideg fal, a leghidegebb sarokban, ha nincs feltekerve a fűtés, csak a csövek melegítenek is 19 C fok van, de ott ülve a hőérzet még ennél is jobb. Van egy új szobánk, ami jól néz ki és meleg! Élvezi az egész család, a kezdetben ellenzőket is meggyőzte az eredmény. Mindenkinek ajánlom, könnyű felszerelni, esztétikus és jól szigetel.

- Éva

Két éve hőszigeteltük belülről a gyerekszobát egy finn gyártmányú termékkel. A gyerekeim akkor voltak 2-és 4 évesek és természetesen sokat játszottak a laminált parkettán és előszeretettel építettek kis kuckókat a sarkokba. Vásároltuk a házat, így persze az első télen kiderült, hogy a laminált parketta alatt nincs hőszigetelés, a külső falak pedig sugározták a hideget. Így visszavetettük a parkettát és egy 8 mm-es natúr farost lap került alá, a falra pedig egymásba csúszó, előre tapétázott 12 mm vastag lapok. Ezek teljesen megváltoztatták a szoba klímáját, ez lett a legkellemesebb helyiség a házban. Két év kellett, hogy a nappali falaival tudjuk folytatni a szigetelést, ahogy nőttek a gyerekek, úgy lakták be a ház teljes terét. A férjem a neten felfedezte, hogy időközben egy másik gyártó is hasonló termékeket forgalmaz, de lényegesen olcsóbban. Elmentünk a mintaterembe és valóban egy az egyben ugyanazt a terméket találtuk meg, csak Isotex néven. Az árkülönbség alapból annyira kedvező volt, hogy bőven kiadta a munkadíjat, de mi éppen egy akciót is kifogtunk. A lakásban most körülölel bennünket végre a meleg, tökéletes a klíma. Kb. 30 négyzetmétert rakattunk fel, ami szűk egy nap alatt megvolt, pedig a gyerekeim folyamatosan ott produkálták magukat a mestereknek. Minden kisgyerekes családnak őszintén ajánlom az Isotex lapokat, ha vannak kellemetlenül, vagy a gyerekekre egészségére veszélyes hideg falaik, de mi felnőttek is sütkérezünk a kiegyenlített melegben.

- Ági

A folytatás … elérkezettnek látom az időt, a márciusi “premier” után a folytatásra. Akkor abban állapodtunk meg, hogy próbaként leburkolunk egy szobafalat az Isotex-el és ha hozza az eredményt, folytatjuk. Nos, szíves tájékoztatására ill. teljes megelégedésemre közlöm, hogy a leburkolt fal és a még tapétázott fal között “zongorázni” lehet a hőmérsékleti különbséget. Úgyhogy (mindegy mibe kerül) kérnék szépen még 3 táblát a Timber 32. számú lapból.

- Bálint

környezetbarát termék

Környezetbarát termék

Az Isotex belső hőszigetelő és hangszigetelő panelek gyártási technológiája környezettudatos.

A gyártásnál csak minőségi fát dolgoznak fel. Nem használnak ragasztót vagy más kemikáliát. A fát őrlik, majd összekeverik vízzel, a masszát préselik és szárítják. A fa természetes gyantája szolgál ragasztóként. A lapok burkolásához csak vizes bázisú ragasztót használnak. A farostlemezek megőrzik a fa minden kedvező tulajdonságát: a tartósságot, a viszkozitást, melegséget és egészséges jellegét.

Isotex panelek szerelése

Szerelési útmutató

Az Isotex panelek szerelése rendkívül egyszerű. Egy ember is könnyen felrakhatja a könnyű lapokat. A lapok méretre vágásához és installálásához nincs szükség speciális szerszámokra. Csak egy szőnyegvágó késre, ceruzára, mérőszalagra, derékszögre, fém vonalzóra, vagy lécre, kapcsokra és tűzőgépre és/vagy ragasztóra lesz mindössze szükség.

Szerelési útmutató

Kérdése van? Bizonytalan?

Ingyenes tanácsadással és termékmintával várjuk! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy hívja szakértő kollégáinkat. Szívesen segítünk!

Ajánlatkérés