Kedves Vásárlóink!

Bemutatótermünk 2020 július 27-től a X. kerület Céglédi út 19 szám alatti Euro-log székház földszintjén üzemel majd.
Itt van a leggyakrabban vásárolt termékeink raktára is, így a jövőben gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni Önöket.

Speciális méretű mennyezeti hőszigetelő panel akció a készlet erejéig!
Szigeteljen támogatásból!

Szállodák, panziók belső rekonstrukciója északi minőségben

Szálloda felújítás
2014
ápr
18
Írta: Isotex  /   Kategória: Felhasználás / Hangszigetelés / Hőszigetelés / Intézményi felhasználás / Isotex

Hőszigetelés, hangszigetelés, arculat kialakítás egy lépésben, gyorsabban és tisztábban, mint egy sima tapétázás.

Szálláshelyek felújításánál mindennél fontosabb az időtényező, hogy a szobákat minél előbb újra ki lehessen adni. Azt észt Skano cég Isotex márkanevű technológiája olyan egyedülálló megoldást kínál, amivel adott esetben, a kihasználtság réseiben is megújítható egy-egy szoba, vagy épületszárny. Teljes felújításnál pedig éppen a befejező stádium gyorsítható fel. Egyetlen anyaggal és egy lépésben oldható meg a hőszigetelés, szobák közötti hangszigetelés és a végső belsőépítészeti kialakítás.

Az Isotex mindössze 12 mm vastag, kiváló hőszigetelő és hangszigetelő lap, amit gyárilag előre tapétáztak. Jelenleg 14 féle színben és textúrával kapható. A lapok ragasztással kerülnek a meglévő festett, vagy tapétázott falfelületekre. Felrakás előtt nincs szükség a fal javítására, és felragasztás után egyből kész, prémium minőségű és megjelenésű felületet kap a felhasználó. Zajos, kosszal járó építőipari tevékenységet nem kell végezni, ezért szinte észrevétlenül megoldhatóvá tehető a felújítás.

Átfogó, például fűtést és villanyszerelést is magában foglaló felújításoknál pedig nem kell a felületeket olyan készültségre hozni, mint festés, vagy tapétázás esetén. Anyag, munka és rengeteg idő takarítható meg.

A lapok hangcsillapítási képessége 22dB, hővezetési tényezőjük pedig 0.04-0,05 W/mK. Ez azt jelenti, hogy rossz hangszigetelésű szálláshelyeken pillanatok alatt orvosolható a probléma, főleg ha a fal mindkét oldalán lehet dolgozni, illetve olyan épületekben, ahol a homlokzat jellege, egyebek miatt a külső hőszigetelés nem jöhet szóba, egy sokkal költséghatékonyabb, és ami szállodánál megint prioritás, sokkal jobb komfort érzetet biztosító megoldást lehet alkalmazni.

Az Isotex lapok felülete mosható és festhető. Amennyiben a meglévő színválaszték nem illik a belsőépítészeti koncepcióba, akkor festéssel a lehetőségek száma végtelen.

Különleges, mondjuk 3 dimenziós felületek kialakításához a forgalmazó a lapok natúr, táblásított változatát is tudja szállítani, ami gipszkartonnal, vagy dekorációs lapokkal is burkolható, ugyanakkor a hő és hangszigetelési problémákat ugyanúgy megoldja. A hagyományos szigetelési módszerekkel szemben a kivitelezésben elkövethető hibalehetőségeket teljesen kiszűri.
A hőszigetelés és hangszigetelés teljes palettájának felvonultatása érdekében a kínálat része a 6 mm vastag, szintén porózus farost anyagú parkettaalátét, ami gátolja a lépés és léghangok lefelé irányuló terjedését, meleg, illetve mindennél jobban óvja a laminált parketta élettartamát.

A plafon panelek pedig lapos tetős építmények felső szintjén előzik meg a hő szökését. Ezeknek a paneleknek a tapétája alufólia alapú, tehát a jó hőtároló hatás mellett hőtükörként is funkcionálnak. Olyan épületekben, ahol a szobák hideg burkolatot kaptak, az alattuk lévő szintek plafonjára felhelyezve, hatékonyan tompítják a kopogó és léghangokat.
A zalacsányi Batthyányi Kúria most befejeződött rekonstrukciójában a hangszigetelés már Isotex lapokkal történt. Remélhetőleg egyre több szálláshely fedezi fel ezt az új anyagot, aminek komplex előnyeit éppen a szállodák, hotelek panziók tudják a legnagyobb haszonnal kiaknázni.

 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-18.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 7300 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 10.000 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.