Kedves Vásárlóink!

Bemutatótermünk 2020 július 27-től a X. kerület Céglédi út 19 szám alatti Euro-log székház földszintjén üzemel majd.
Itt van a leggyakrabban vásárolt termékeink raktára is, így a jövőben gördülékenyebben tudjuk kiszolgálni Önöket.

Speciális méretű mennyezeti hőszigetelő panel akció a készlet erejéig!
Szigeteljen támogatásból!

Penészedés kezelése

2012
aug
14
Írta: Isotex  /   Kategória: Felhasználás / Hőszigetelés / Isotex / Penészedés kezelése

Az Isotex panelek egy életre megoldhatják a párakicsapódással, penészesedéssel kapcsolatos gondjait, gyorsan felfűthetővé teszik a lakását és ismereteink szerint semmilyen más módon el nem érhetően kellemes hőkomfortot biztosítanak, ami azt is jelenti, hogy alacsonyabb termosztát beállítás mellett is kellemesen fogja érezni magát.

Az Isotex lapok akkor alkalmasak a párakicsapódás megakadályozására, a penészesedés megelőzésére, ha azt a belső pára kicsapódása okozza a hőhidas szerkezeteken, ami akár az egész fal is lehet, és nem az alap rossz szigetelése miatt felszivárgó víz, esetleg kívülről jövő áztatás.

A megoldás elve nagyon egyszerű, az érintett falakra felragasztott Isotex hőszigetelő panelek tartósan biztosítják a fal felületének normál, a többi belső fallal azonos hőmérsékletét. Nem lesz hideg felület, amire a meleg levegőben lévő páratartalom kicsapódna. Ez a helyzet pedig akkor sem változik, ha télen 5-10 percre kinyitják az ablakokat, mert az Isotex hőszigetelő természetes alapanyagú, nagyon jó hőtartó, hőtároló, ezért nem hűl azonnal vissza, mint a mesterséges anyagok, amiket belső hőszigetelésre próbálnak használni.
A lapok tapétája mosható és festhető, azon keresztül a pára akkor sem jutna el a mögöttes hideg felülethez, ha egyébként ennek a fizikai alapjai megvolnának.

NAGYON FONTOS! Az Isotex hőszigetelő panelek felrakásának optimális ideje a nyár. Ilyenkor a nedves falak teljesen ki tudnak száradni, a gombás felületeket hatékonyan lehet lekezelni. Aki elmulasztja a száraz hónapokat, annak egy évet várnia kell majd, vagy felesleges extra költséggel kiszárítani a falakat télen.
Olyan helyiségekben, ahol nem volt párakicsapódás, csak kellemetlenül hideget sugárzó falak, egész évben szerelhető az Isotex hőszigetelés.

 • Bemutatóterem

  Euro-log székház, földszint
  1107 Budapest, Ceglédi út 19.

  Nyitva tartás
  H, K, Sz, Cs: 12.00-18.00

  Viszonteladók »

 • Házhoz szállítás

  Vevőink számára az alábbi díjtételek mellett szállítunk házhoz:

  Budapest: 7300 Ft +ÁFA
  Budapest 40 km-es vonzáskörzete: 10.000 Ft +ÁFA

  Nagyobb távolság esetén kérje egyedi ajánlatunkat.

  Az emeletekre történő felhordást a díj nem tartalmazza, ugyanis csak a sofőr megy az áruval. A lapok súlya, és mérete miatt egy ember nem tudja a paneleket a lépcsőházakban mozgatni. A változás jogát fenntartjuk!

 • Szerelési szolgáltatás

  Az ISOTEX szigetelő panelek installációjához igényes, lelkiismeretes, gyakorlott kivitelezőket tudunk ajánlani.